Leopard nails simpel and easy

12:51



Je kan het niet ontkennen panter print is helemaal hot dit najaar. Ga jij van kop tot teen gekleed in deze print, of speel je veilig met een leuk panter accent. Voor beide opties is er deze simpele nail art. Je hoeft echt geen specialist te zijn en je hebt er ook geen dure tools voor nodig. Ik laat je verschillende manieren zien hoe je dit kan bekomen.


















Stap 1  kies een achtergrond.

Hier kan je de kleur volledig zelf bepalen. Ik kies zelf het liefst voor een nude kleur of een champagne kleur. Maar denk bijvoorbeeld aan donker groen, rood... Dit is volledig aan jou















Stap 2 kleur van de vlekjes

Hier heb je eigenlijk 2 opties of wel ga je direct op naar stap 3. Of je kiest ervoor om een kleur aan jouw vlekje te geven. Dit kan je met het borsteltje van jouw nagellak doen. Of als je een dotting tool ( of tandenstoker) heb doe je met dit. Denk er aan dat de vlekjes niet perfect moeten zijn, die maakt het alleen maar natuurlijker. De kleur die je hiervoor het best gebruikt is een iets donkere kleur dan jouw achtergrond of juist een leuk glitter of metallic lakje.





Stap 3 zwarte omranding

Nu is het tijd om de zwart omranding aan te brengen. Hier heb je eigenlijk een aantal soorten vlekjes. Ik heb er 4 die ik afwisselend gebruik. Hier onder op de foto kan je ze terug vinden. Probeer het eerst een met een dikke stift voor je dit in het klein op jouw nagels probeert. 



Hierdoor vind je jouw eigen stijl van vlekjes wel terug. Het is ook veel simpeler om de kleur vlekjes te omranden.  Je gebruikt hier of zwarte nagellak voor en brengt het aan met een tandenstoker, of je gebruik nail art stiftje. 



Stap 4 top coat

Breng zeker nog een topcoat aan en laat die panternagels maar Shinnen. Ook heeft het wel iets om juist de met een matte topcoat af te werken. Geeft iets meer diepte vind ik zelf.




Als je deze leuke nagels zelf probeert dan zie ik graag jouw resultaten dus tag me dan zeker. Vergeet mij ook niet te volgen als je nog meer leuke nail art voorbij wilt zien komen.

Veel liefs Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook