Meer kleur in je interieur

15:08
Foto1,

Lente kriebel iedereen heeft ze de moment dat het zonnetje begint te schijnen en dat die winter jas veel te warm wordt. Je snack naar meer kleur en dat zowel in je kleding maar ook in je interieur. Vandaag laat ik je enkele dingen zien, manieren hoe je meer kleur in je interieur kan brengen.


Bloemen en planten.

Foto2, foto3, foto4

Mijn eerste tip zijn bloemen en platen. Een bosje bloemen, of een leuke plant. Geeft direct 
sfeer in  huis. Deze bloemen moeten niet altijd super duur te zijn en zijn te vinden naar ieders budget. Plaats deze in je inkom hal, op tafel of op je bureau. Het zal direct de boel een beetje opfleuren. Heb je niet echt groene vingers kies dan voor een vetplantje deze zijn gemakkelijk in onderhoud en staan ook nog eens super leuk.


Potjes, vaasjes, beeldjes en kaarsen
Foto5, foto6

Ga opzoek naar leuke potjes, vaasjes, beeldjes die je kan neerzetten. Snuffel eens rond in winkels maar trek ook eens jouw kasten open,misschien heb je wil iets in jouw kast staan wat je al lang vergeten was. Kaarsen kan je zien als in kleurrijke theelichthouder, maar ook gekleurde kaarsen kunnen zeker.


Kussenslopen & tapijten.

Foto7, foto8.

Je zithoek kan je heel simpel opfleuren met een paar nieuwe kussenhoezen. Ga opzoek naar effe kleuren maar ook zeker prints horen hierbij en de combinatie van de twee is altijd mooi. Een gekleurd tapijt schrikt de meeste mensen af, maar een leuke kleurrijke print gaat zeker de blikvanger zijn in jouw interieur.


Meubels.

Foto9, Foto10

Wil je echt kleur in je interieur ga dan voor meubels in felle kleuren. Dit kan gaan van een accent meubel tot een combinatie van verschillende dingen. Bij een combinatie denk dan bijvoorbeeld aan een gekleurde tv meubel en een zetel met een toffe print. Of zoals hierboven 2 zetels één in een felle kleur en de andere in een print. Vooral durf te doen.


Accent muur. 

Foto11, foto12,foto13

Iedereen kent ze, maar vaak is het niet zo simpel dan gedacht. De basis regel is dat de muur tegenover een raamopening jouw accent muur wordt. Maar eigenlijk moet je zelf bepalen welke muur jij als blikvanger wil hebben. Denk bij een accent muur ook aan behang met een print.


Tweedehandswinkel.

Ga ook eens lang bij je lokale tweedehandswinkel, of kijk een rond op een website zoals tweedehands.be hier vind je vaak leuke spulletjes die misschien wel in jouw budget passen.


DIY. Accent muur 

Denk hierbij aan geschilderde vaasjes, kussenslopen of meubels die een nieuw leven krijgen. Hier kan je spullen gebruiken die op jouw zolder staan, of bij familie al lang vergeten zijn. Maar de tweedehandswinkel is hier ook zeker een plaats voor om op zoek te gaan naar bruikbare dingen. Een likje verf hier en daar en je accessoires zijn zo goed als nieuw. Hieronder een voorbeeld hier van.


Foto14


Kleur naar jouw smaak. 
Foto15, foto16, foto17, foto18

Ben jij niet zo van de felle kleuren, ga dan voor pastel tinten. Maar ook de combinatie van 
ruwere materialen zoals hout, beton, natuursteen ( zoals marmer) kunnen ook dienst doen als een accent in jouw interieur. Ook metalen als koper en goud kunnen accenten zijn en vergeet zeker ook niet zwart en wit. Dit in verschillende prints krijg je ook een zeer vrolijk interieur.


Shopping tips.

Voor de shopping tips enkele voorbeelden loavies.com hier vind je leuke kussenhoezen, koper en pasteltinten. Bij hm.com vind je veel metaalkleurige voorwerpen, maar ook kussenhoezen. Maar kijk ook een rond bij IKEA.be en winkeltjes in jouw buurt en naar jouw budget .


Zo ik hoop dat jullie mijn tips leuk vonden. Als laatste wil ik nog meedelen ga opzoek naar inspirerende foto’s. Hier kan je bepalen wat je exact wil. Het kan gaan van kleine kleurrijke accessoires zoals kussenslopen, beeldjes, vazen, enz. Maar het kan ook groter gekleurde meubel, muren enz. Voor nog meer inspiratie kijk ook zeker eens op mijn Pinterest


Wil jij ook meer kleur in je interieur ? of heeft jouw interieur een volledige make over nodig ? laat het zeker hieronder achter? 

Veel liefst Birgit

Xx
You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook