Review: China Glaze

09:27




















Zoals jullie wel of niet weten, maak je mij met nagellak altijd gelukkig. Mijn nagellak collectie is veel te groot, maar van het merk China glaze had ik nog niks getest en dat wou ik wel al lang. Maar omdat dit zo moeilijk te verkrijgen is was het er nog nooit van gekomen. Toen kwam ik in contact met Beautymelon (deze webshop is gespecialiseerd in merken die je bij ons offline niet gemakkelijk kan vinden) kwam, ik kreeg de kans om deze 3 lakjes te testen, hieronder lees je mijn mening.






















De kleuren die ik kreeg opgestuurd zijn echt wel Birgit kleuren, zelf zal ik ook naar roze, rode tinten nemen. van links naar rechts zijn dit de kleuren Salsa, Rich&Famous, VIII



Rich & Famous.





















Rich & Famous is een heerlijke zomerse roze kleur. Eigenlijk echt wel een kleur voor mij. Roos is voor mij de zomer kleur, met als resultaat dat hij niet van mijn nagels is weg te slaan sinds ik deze heb.

























Het eerste wat mij opvalt is dat het een heel waterige lopende lak. De eerste keer aanbrengen kost het me veel moeite om deze mooi aan te brengen. Wat me ook opvalt is dat het best een dun borsteltje is, dit borsteltje het dunste is van de 3.

























Nu de swatches.  Ik moet echt wel 3 lagen aanbrengen om een mooie dekking te krijgen, en dan nog is het niet volledig perfect. Ik heb wel het gevoel dat het leren is met deze lak. Het gaat iedere keer weer beter.



























Salsa


























Salsa is voor mij een klassieke rode kleur die bij zowel jong als oud in de smaak zal vallen. Hij heeft een super mooi pigment en knalt er echt vanaf.


























Bij deze kleur is het borsteltje iets dikker dan bij de roze kleur.





























eigenlijk een beetje het zelfde verhaal als hierboven, na 2 lagen is hij dekend maar na 3 lagen zie je niks meer door.


VIII
























VIII is een diep paarse kleur, die moeilijk te beschrijven is. In de zon is hij feller van kleur dan in het flesje. Ik vind dit meer in herfst -  winter kleur.




















































Opnieuw een beetje hetzelfde verhaal dan hier boven. hij is een beetje waterig niet zo erg als de roze kleur maar ook niet echt dik van textuur. Ook deze heeft 3 lagen nodig om perfecte dekking te geven.






















































Zoals je hierboven al kon lezen was ik niet zo tevreden over de dekking van deze lakjes. Wel iets waar ik super grote fan van ben, is dat China glaze lakjes je nagels verstevigd. Dit heb ik zeker direct gemerkt bij mijn broze en slappe nagels. Dit vind ik toch echt een super kenmerk; want het is de combinatie van de 2 een leuk kleurtje en stevige nagels. Ik denk wel dat ik nog China glaze lakjes zal kopen.

Vind jij dekking het allerbelangrijkste bij nagellak zou ik deze laten voor bij gaan, maar heb je net zoals mij slappe en broze nagels probeer dan zeker eens een China glaze lakje. Deze zijn te verkrijgen op de webshop Beautymelon en er is keuze genoeg.

Als laatste wou ik Ilse van Beautymelon nog even bedanken, eerst en vooral voor het pakketje. Ten tweede voor haar hulp bij het ontvangen van mijn pakketje. Ik kan Beautymelon zeker aanraden super goed klanten service, je hoeft hier zeker geen schrik te hebben dat je pakketje niet zal aankomen, want Ilse zal je met veel plezier helpen!

Heb jij al lakjes geprobeerd van china glaze ? Heb je aanraders, laat het zeker hieronder dan achter ik ben altijd benieuwd naar jullie aanraders !


Veel liefst Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook