eijffinger - siroc collectie

16:08


Wanneer het lente wordt willen heel wat onder ons hun interieur op frissen, een likje verf hier en een stuk behang daar. Wat een geluk dat Eijffinger met een nieuwe collectie komt die je volledig laat wegdromen in het Afrikaanse landschap.

Deze collectie is geïnspireerd op de sirocco wind uit de woestijn. droom weg bij prachtige landschappen, magische kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen. De designs van deze collectie laten je terug denken aan de lokale bazaars, het traditionele handwerk, Berberse tapijten of natuurlijk grasweefsel. Denk aan mooie natuurlijke kleuren, etnische patronen. De subtiele glanzende prints contrasteren schitterend met de dessins met de uitstraling van een lemen muur. Kleuren van mahonie, aubergine tot Mombasa bruin, turquoise, terra en indigo tot Sahara zand, klei en ivoor.

Ben je al volledig in vakantie stemming, dan laat ik jou nog even wegdromen bij deze mooie behangpapier collectie.






Al deze mooie patronen ik zou het echt super moeilijk vinden om een favoriet te kiezen.  Deze collectie is te koop bij de betere verf en behangerswinkel, zoek je een winkel bij jou in de buurt klik dan hier .  Eijffinger heeft nog heel wat anders mooi in hun collectie neem zeker eens een kijkje op hun website!

Welke is jouw favoriet ? 

Veel liefs Birgit
Xx


You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook