basis tips voor jouw interieur

17:36



















Voor heel wat mensen onder ons weten niet waar te beginnen als ze hun interieur willen aanpassen of inrichten. Vandaag deel ik een aantal tips met jou die een ideale basis zijn hiervoor.














Wit.

Veel mensen denken bij wit. koel, ongezellig. Maar niks is daar van waar. Het creëert juist licht en rust. Dit in combinatie met de juiste materialen en texturen kan je hier zeker een warme sfeer mee creëren. zeker in kleine ruimtes kan dit een ruimte visueel groter doen lijken.



Licht

En om verder te gaan op mijn vorige punt. is ook licht super belangrijk dit creëer je door lichte kleuren en texturen. als je voor een donkere vloer gaat kies je best niet voor donkere muren. heb je echt te weinig licht en wil je verbouwen kan je bijvoorbeeld een lichtkoepel plaatsen, of een velux raam in een schuin dak zijn ook altijd een goed idee.


Ruimte

met de jaren verzamel je heel wat spullen, denk er aan om jouw huis niet prop vol spullen te zetten. dit brengt onrust in jouw leven. dus denk ruimtelijk en overzichtelijk. Zo krijg je meer adem ruimte. heb je een kleinen ruimte kan je altijd een spiegel plaatsen dit maak de ruimte visueel groter




Wees eerlijk met jezelf.

Als je gaat samen wonen, heb je vaak heel wat spullen. soms krijg je ook wat meubelen van familie of vrienden. wees eerlijk met jezelf wat je niet vind passen of gewoon weg niet mooi vind doe dit dan weg. dit brengt ook opnieuw rust en ademruimte.




Wees origineel.

Hou vooral vast aan jouw eigen stijl, is altijd gemakkelijk om de trends te volgen maar voel jij jou daar ook goed bij ? Het is belangrijk dat je interieur een weerspiegeling van jou of jullie is. zo voel je jou hier ook meteen thuis. het maken van een inspiratiebord kan hierbij een grote hulp zijn, zo kan je ontdekken wat je wel en niet mooi vind.


Met deze tips weet ik zeker dat het met elk interieur goed komt! 

Veel liefst Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook